Over ABC Lease Partner

jul 26, 2020

Hét leaseconcept voor de universele garagehouder

ABC Lease Partner is onderdeel van de ABC Projecten BV.  ABC Lease Partner is een leaseconcept voor de universele garagist. Met dit concept kan het universele autobedrijf lokale zakelijke klanten full operational en financial lease aanbieden.

De sturing van onderhoud, reparaties en schadeherstel verloopt volledig via het betreffende universele autobedrijf – de ABC Lease Partner. Op die manier blijft de leaseklant behouden voor het autobedrijf dat de lease-aanbieding heeft gemaakt.

Zichtbaarheid

ABC Lease Partners kunnen zowel personen- als bestelauto’s aanbieden. Tegenover die dagelijkse zichtbaarheid in de markt staat een ‘achterkant’ die volledig wordt verzorgd door een van de top vijf leasemaatschappijen van Nederland. Om die reden kunnen behalve de twee genoemde leasevormen ook ‘netto operational lease’ en SLB-contracten (sale en lease back) worden aangeboden. Voor de aangesloten partners is er een Leaseconfigurator waarmee eenvoudig lease offertes kunnen worden gemaakt. 

Training

De ABC Lease Partner worden getraind, gecertificeerd en krijgen een ABC Lease Partner-schild. Daarmee kunnen zij zich positioneren naar hun potentiële klanten. ABC Lease Partner is als regionaal initiatief geboren, maar heeft de ambitie om in de gehele Benelux dé leasepartner voor het lokale MKB te worden.