Over ABC Lease Partner

Hét leaseconcept voor de universele garagist

ABC Lease Partner is onderdeel van de ABC Projecten B.V. en is een leaseconcept voor de universele garagist. Met ons concept kan het autobedrijf lokale zakelijke klanten full operational en financial lease aanbieden. De sturing van onderhoud, reparaties en banden verloopt volledig via het betreffende autobedrijf, de ABC Lease Partner.


Eigen lease offertes opmaken

ABC Lease Partners kunnen zowel personen- als bestelauto’s aanbieden. Hierbij werken wij samen met de top vijf leasemaatschappijen van Nederland. Om die reden kunnen behalve de twee genoemde leasevormen ook ‘netto operational lease’ en SLB-contracten (sale en lease back) worden aangeboden. Voor de aangesloten partners is er een Leaseconfigurator waarmee eenvoudig lease offertes kunnen worden gemaakt.

Training

De ABC Lease Partner worden getraind, gecertificeerd en krijgen een ABC Lease Partner-schild. ABC Lease Partner is als regionaal initiatief geboren, maar heeft de ambitie om in de gehele Benelux dé leasepartner voor het lokale MKB te worden.

Voordelen van ABC Lease Partner

Z

Toegang tot de ABC Lease Configurator

Z

Zelf controle over het hele lease proces

Z

Alle leasevormen

Z

Toegang tot een groot occasionaanbod

Z

Eigen occasions verleasen

Z

Geen kickback fee

Z

Commissie per verleasde auto

Extranet

ABC Lease Partners krijgen toegang – na registratie – tot het ABC Extranet. Dit is een exclusieve omgeving waar de garagehouder toegang heeft tot de Lease Configurator, cursusmateriaal en promotiemateriaal.

Open chat
Goedendag 👋
Hoe kunnen wij u helpen?