LANTINGA TWEEDE GROSSIER ABC LEASE PARTNER

jan 3, 2021 | Nieuws

Het eerste autobedrijf uit het relatienetwerk van Lantinga dat is aangesteld als ABC Lease Partner is Vakgarage De Winter uit Winschoten. Daniel Fokkens van autobedrijf De Winter ziet daarmee kansen in de lokale zakelijke markt. “Wij merken dat de klein zakelijke markt en het lokale mkb dicht bij huis zaken willen doen, niet in de laatste plaats voor de service. Ik heb diverse bedrijven in de regio gesproken en dat was voor mij reden om met ABC Lease Partner in zee te gaan.”

Twaalf ABC Lease Partners

Het was grossier Eurami Automaterialen uit Naarden dat enige maanden geleden het concept ABC Lease Partner bij zijn klanten – met name de universele autobedrijven – introduceerde. Naast Vakgarage De Winter bieden inmiddels ook al elf klanten van Eurami de diensten van ABC Lease Partner nu rechtstreeks aan hun zakelijke klanten aan.

Paul Lantinga van de grossiersgroep Lantinga wil in principe op alle drie de vestigingen ABC Lease Partner gaan uitdragen. “Ik merk dat het universele autobedrijf meer feeling krijgt met de zakelijke markt. Dat komt ook omdat bedrijven uit de lokale zakelijke markt een alternatief zoeken voor de dealer. ABC Lease Partner is bovendien erg flexibel en de deelnemende autobedrijven zitten ook fysiek dicht bij die klant.”