ABC LEASE PARTNER: VOOR EN DOOR MKB

mrt 13, 2020 | Nieuws

ABC Projecten introduceert de ABC Lease Partner. Met dit concept kan het universele autobedrijf lokale zakelijke klanten full operational en financial lease aanbieden.

De sturing van onderhoud, reparaties en schadeherstel verloopt volledig via het betreffende universele autobedrijf – de ABC Lease Partner. Op die manier blijft de leaseklant behouden voor het autobedrijf dat de aanbieding heeft gemaakt.

Zichtbaarheid
Deelnemers kunnen terecht voor zowel personen- als bestelauto’s. Tegenover die dagelijkse zichtbaarheid in de markt staat een ‘achterkant’ die volledig wordt verzorgd door een van de top vijf leasemaatschappijen van Nederland. Om die reden kunnen behalve de twee genoemde leasevormen ook ‘netto operational lease’ en SLB-contracten (sale en lease back) worden aangeboden. Via de aangesloten autobedrijven is voor de potentiële leaseklant wel al een leaseconfigurator beschikbaar. Hoewel de introductie nog maar net achter de rug is, zijn volgens ABC Projecten de eerste leasecontracten al afgesloten.

Benelux
De eerste ABC Lease Partner bedrijven zijn inmiddels getraind, gecertificeerd en hebben het ABC Lease Partner-schild ontvangen. Daarmee kunnen zij zich positioneren naar hun potentiële klanten. ABC Lease Partner is als regionaal initiatief geboren, maar heeft de ambitie om in de gehele Benelux dé leasepartner voor het lokale MKB te worden.

Onze ABC Lease Partners